Medlemmarna i Boholmarnsas vägförening kallas härmed till ordinarie årsmöte onsdagen den 16/6 2021 med start klockan 17:30. Årsmötet är även i år corona anpassat och kommer att hållas på dansbanan/festplatsen, Fredagsön.

Föredragningslista för årsmötet finns bifogat. Bokslut, revisionsberättelse och debiteringslängd finns tillgängliga på intranätet. För den som tappat bort sitt lösenord eller inte fått någon sådan information kan du/ni be om det här: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.  För den som inte har tillgång till en e-post adress så kan underlag begäras från kassören Per Åkesson, strandskatevägen 24.VARMT VÄLKOMNA!

Vi syns på onsdag!

/Styrelsen

INSTÄLLT PGA CORONA

Styrelsen återkommer med mer information

 

Medlemmarna i Boholmarnas vägförening kallas härmed till ordinarie årsmöte tisdagen den 24 mars kl. 18.00 i Rinkabyholms församlingshem, Rinkabyholm.

Föredragningslista för årsmötet finns bifogat. Bokslut och revisionsberättelse finns nu tillgängligt på intranätet. För den som tappat bort sitt lösenord eller inte fått någon sådan information kan du/ni be om det här: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.  För den som inte har tillgång till en e-post adress så kan underlag begäras från kassören Per Åkesson, strandskatevägen 24.

Vi serverar traditionsenligt kvällsfika!

VARMT VÄLKOMNA!

 

Vi träffas den 28 april för att städa de gemensamma ytorna på våra grönområden. Har du inte möjlighet att vara med av någon anledning, betala gärna in avgiften 300 kr till bankgiro: 5912-8199. Vi träffas kl 09:00 på Sjöslätten, Kungsholmen, Fredagsön och Styrsö. Det kommer att finnas en container på Sjöslätten, en på Fredagsön och en på Styrsö.
*OBS Vi lägger inget ris eller löv på gamla badplatsen, svanhalsen, innan städdagen då det blir mer rök än eld! Tacksamt om detta kan respekteras.

Mer information kan du få från våra områdesansvariga:

Lennart Fransson, Styrsö
0702-­ 26 18 58

Bo Karlsson, Kungsholmen
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Tobias Carlsson, Sjöslätten
0702-­ 44 81 87
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Niklas Lennqvist, Fredagsön
0702-­ 09 67 38
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Vi anordnar lite majbål dagen efter städdagen (på valborgsmässoafton) som sig bör. Korv med bröd kommer finnas. Elden tänds kl. 17 på festplatsen/lekplatsen. Välkomna!

Tänk på var ni ställer era bilar nu i snöyran! Undvik de gemensamma parkeringarna/ gästparkeringarna framför allt när det är mycket snö då snöröjaren har svårt att hålla undan snön när det står bilar i vägen.

Kör försiktigt!

Tisdagen den 13 mars

Medlemmarna i Boholmarnas vägförening kallas härmed till ordinarie årsmöte tisdagen den 13 mars kl. 18.30 i Rinkabyholms församlingshem i Rinkabyholm.

Vi välkomnar Freja Råberg, planarkitekt och Josefine Blomlöf, exploateringsingenjör, från kommunen som kommer att berätta om planeringen av Södra staden.

Bokslut och revisionsberättelse finns på intranätet. För den som tappat bort sitt lösenord eller inte fått någon sådan information så kan man be om det här: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. För den som inte har tillgång till en e-postadress så kan man begära underlag hos kassören på Boholmsvägen 16.

Under årsmötet serveras traditionsenligt kaffe/te med tilltugg!

Varmt välkomna!

Uppdaterat 2017-10-02: Det blev inställt på grund av regn. Elen är avstängd.

Inom kort kommer några kor tillbaka till Sjöslätten för att beta av området för säsongen! Djuren togs bort i somras när det regnade och var högvatten. Vi hoppas att kornas närvaro förlänger sommarkänslan något! Elen i stängslet är på från 29/8.

Den 19 juni är inbokad för att göra förbättringsåtgärder av våra nya gupp. De ska  justera dem så att de får en jämnare övergång. Det ska helst inte köra några tunga transporter den dagen.

Tisdagen den 7 mars.

 Medlemmarna i Boholmarnas vägförening kallas härmed till ordinarie årsmöte tisdagen den 7 mars kl. 18.30 i Rinkabyholmsskolans matsal i Rinkabyholm (OBS: Byte av lokal!).

Föredragningslista för årsmötet finns bifogat. Ekonomiska underlag finns att begära hos kassören via e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Efter årsmötet serveras traditionsenligt kaffe/te med tilltugg!

VARMT VÄLKOMNA!!

Vi har påbörjat fas 2 i trafiksäkerhetsarbetet genom att ha bekostat och byggt 5 säkra väggupp enligt trafikverkets regelverk, tagit bort två gupp samt en förträngning. Detta är ett led i Tyréns utredning för att göra en trafiksäker miljö. Inom ett halvår kommer detta att slutföras med resterande väggupp och anpassning. Vi återkommer med mer information inom kort via e-post.

För allas trevnad: håll hastigheten!

Tack alla sponsorer, både stora och små, som skänkte vinster till lotterierna. Vinstbordet var inte att leka med.

Tack alla som hjälpte till att ordna festligheterna, alla som plockade blommor och klädde stången, alla som köpte lotter och alla ni som dansade och lekte runt stången.

Alla vi tillsammans gjorde så att Midsommaraftonen blev så lyckad. Nettot blev nästan 13 000 kr och hela summan går till utrustning av vår fina lekplats.

Hälsningar från festkommittén på Kungsholmen.
Vi lämnar över stafettpinnen till Sjöslätten.z

Hej!

I år är det vi på Kungsholmen som är ansvariga för Boholmarnas traditionsenliga midsommarfirande.

Om någon har vinster till lotteriet på Midsommarafton att skänka så mottages de med tacksamhet!!!

Till barnlotteriet lämnas vinsterna till Lina Liedstrand, Doppingvägen 1 - Lina är tacksam om ni ringer eller sms:ar henne innan ni kommer,  mobilnr. 070 346 35 40.

Till vuxenlotteriet lämnas vinsterna till Ann-Margreth Samuelsson, Trollövägen 4, mejladress Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 

Sista dag att lämna in vinster är den 20 juni!

Tack på förhand!

Kungsholmsgänget

Det springer fem små rävungar och leker på Boholmsvägen vid skogsdungen och hästhagen vid raksträckan när man precis kört in på Boholmsvägen från motorvägen. Kör försiktigt!

Nu är dansbanan klar! Nu återstår bara att göra fint runt dansbanan, frivilliga sökes snarast! När det är klart ska gräsmattan sås in. Vill du vara med och göra klart? Hör av dig till vår tillsyningsman Jan Pettersson, Sjöslätten. 0706-­ 42 59 07, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Bilder från byggandet av dansbanan:

Foto: Jan Pettersson

På sjöslätten och i vassen har vildsvin visat sig i år igen. Eftersom de gör stor skada; kör extra försiktigt, särskilt vid skymning. Kör du på ett vildsvin ska du inte gå ur bilen, de är aggressiva!

Vi träffas den 24 april för att städa de gemensamma ytorna på våra grönområden. Har du inte möjlighet att vara med av någon anledning, betala gärna in avgiften 300 kr till bankgiro: 5912-8199. Vi träffas kl 09:00 på Sjöslätten, Kungsholmen, Fredagsön och Styrsö. Det finns en container på Sjöslätten, en på Fredagsön och en på Styrsö. Mer information kan du få från våra områdesansvariga:

Lennart Fransson, Styrsö
0702-26 18 58

Krister Ifwarson, Kungsholmen
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Tobias Carlsson, Sjöslätten
0702-44 81 87
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Niklas Lennqvist, Fredagsön
0702-09 67 38
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.